Vânătoarea de Comori începe în Lego disney mickey friends!


În Lumea Lego disney mickey friends - Unde Imaginația Întâlnește Realitatea!

Lego® disney mickey and friends - camping cu mickey mouse si minnie mouse (10777)Lego® disney mickey and friends - camping cu mickey mouse si minnie mouse (10777)
Vezi pret
Lego® disney mickey and friends - camping cu mickey mouse si minnie mouse (10777)

Un set de camping de construit pentru aventuri palpitante in natura. Personajele Disney, Mickey Mouse si Minnie Mouse, pleaca intr-o excursie de camping. Ajuta-i pe Mickey si Minnie sa-si impacheteze echipamentul de camping. Nu uita nimic! Ataseaza rulota la masina, e timpul sa pornesti la drum. Hai, Pluto, vii si tu! Ajunsi la tabara de camping, ajuta-i pe Minnie si Mickey sa se instaleze. Pleaca...
Lego® disney mickey and friends - mickey si prietenii apara castelul (10780)Lego® disney mickey and friends - mickey si prietenii apara castelul (10780)
Vezi pret
Lego® disney mickey and friends - mickey si prietenii apara castelul (10780)

Un set ingenios conceput pentru distractie medievala palpitanta. Traieste o fantezie la castel alaturi de personajul Disney Mickey Mouse si prietenii lui. Adu niste fan la castel cu caruta trasa de cal. Ce face dragonul acela? A furat comoara! Ajuta-i pe Mickey si pe Minnie sa-l distraga pe dragon catapultand hrana in directia sa, in vreme ce Daisy Duck si Donald Duck recupereaza cufarul cu...

Secțiunea Lego disney mickey friends pe CrazyToys.ro este un tărâm al fanteziei și al economiilor. Cu o selecție vastă, îți punem la dispoziție de la esențiale până la extravagante. Fă o călătorie în minunata lume a Lego disney mickey friends și găsește tot ce ai nevoie la prețuri de vis!